Simonis: ”Nicolae Robu nu a fost cel mai rău primar pe care...

Simonis: ”Nicolae Robu nu a fost cel mai rău primar pe care putea să îl aibă Timișoara”. Ce spune despre ilegalitățile administrației liberale

5
DISTRIBUIȚI

Invitat joi seară la emisiunea Pressalert Live, moderată de jurnalistul Dragoș Boța, deputatul și liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat că nimeni nu poate să spună că Nicolae Robu nu a muncit de dimineața până seara pentru acest oraș.

„Putem recunoaște că Nicolae Robu a făcut multe greșeli, acest comportament superior i-a făcut mult rău. Pe de altă parte, Nicolae Robu nu a fost cel mai rău primar pe care putea să îl aibă Timișoara, dar cu siguranță putea să facă mai mult”, a spus Simonis.

Referitor la camarila sa, Simonis este de părere că lui Nicolae Robu i-a plăcut să nu creadă ce se spunea despre anumite persoane din anturajul său.

„Un om cu o naivitate nespecifică vârstei sale.


Nu pot să nu constat că jurnaliști care îi cântau în strună lui Nicolae Robu acum îl critică, e specific poporului român să dea în cel căzut. Nu spunem că nu se putea mai bine, dar a muncit mult. Am văzut mulți oameni în funcție care credeau că au mereu dreptate. Eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru Timișoara”, a spus deputatul social-democrat.

Referitor la o problemă gravă din 17 septembrie 2017 semnalată de către moderator, și anume poarta de la intrarea în oraș pe Calea Lugojului, care la furtună a căzut peste o mașină omorând un tânăr, Simonis a răspuns: „Nu trebuie iertate eventuale fapte penale ale nimănui”.

5 COMENTARII

  1. Sunt şi alte probleme grave. Despre multele acuze privind posibilele ilegalităţi făcute de Robu nu zice nimic Simonis deşi el ştie multe? De ce? Pentru că el, Simonis a fost consilier local în primul mandat al lui Robu şi aproba cam tot ce a făcut Robu? Poate are şi el unele implicări? Erau cam unanimi P.S.D. cu P.N.L. la primărie. Ca să nu-i tragă nimeni la răspundere!

  2. Acum vedem clar PSD = PNL sunt uniți și nu vedem nici o diferență între ei.
    Acum avem și confirmarea.
    Mulțumim pt a ști cu cine votăm la parlamentare?????
    Așa că aceste doua partide sunt în cârdășie aviz și grijă mare la votul ce va urma???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.