Ripensia şi-a continuat prestaţiile slabe din deplasare. Eşec la Slobozia

Ripensia şi-a continuat prestaţiile slabe din deplasare. Eşec la Slobozia

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a suferit o nouă înfrângere pe teren străin în Liga 2, riscând să „aniverseze” anul fără victorie „afară”. Roş-galbenii au fost depăşiţi de această dată de nou promovata Unirea Slobozia cu 2-0, scor stabilit încă de la pauză.

Din nou erorile din defensiva timişorenilor pregătiţi de Cosmin Petruescu au făcut diferenţa. Un fault inutil comis în bandă a dus la primul gol al gazdelor, izbutit în minutul 24. Centrarea din lovitura liberă rezultată a fost reluată cu capul de Moldovan, de la colţul lung, în cros, portarul Păduraru a respins neconvingător şi din faţa porţii Adăscăliţei a reluat imparabil, mingea lovind şi un ripensist căzut pe linia porţii înainte de a scutura plasa.


Peste doar 11 minute Slobozia şi-a dublat avantajul după o fază cu anumite similititudini. De această dată Adrian Moldovan a profitat de mingea respinsă slab de portar după un cap din cădere trimis aproape involuntar de Trucă şi a punctat cam din aceeaşi zonă a careului mic.

Ripensia nu a contat cu adevărat nici la următoarele secvenţe, cu gazdele părând mai mereu stăpâni pe situaţie. Doar Coulibaly a mai incercat să rupă ritmul, dar nici şutul trimis de acesta in minutul 67 nu a adus măcar golul care să relanseze partida din Ialomiţa.

S-a incheiat 2-0 pentru gazde, care au acumulat nesperat zece puncte după şapte etape in care au jucat de şase ori. De partea cealaltă, Ripensia rămâne in zona roşie a clasamentului, cu o medie de un punct pe meci, obţinută din şase partide.

Unirea Slobozia: I. Poiană – Stoianovici, G. Lazăr, Ibrian, C-tin. Toma (cpt.), Vl. Suciu, Bg. Danciu (70, Chebac), M. Adăscăliței (81, Unguru), Răduca (90, Mihalache), Ad. Moldovan (70, Al. Muscă), Trucă (90, Pocol). Antrenor: Enache Costea

Ripensia: Păduraru – Maric (81. Sturzu), Țieranu, Val. Macrițchii, Andr. Macrițchii – Coulibaly (81, Urvanţev), T. Călin, Al. Neagu – Al. Popovici (cpt.; 42, Sârbu), Sokovic (73, Golda), Vl. Tudorache. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.