Solista timișoreancă ALE a lansat o melodie nouă: „Alb este despre speranță,...

Solista timișoreancă ALE a lansat o melodie nouă: „Alb este despre speranță, putere dar și luptă, toate pentru iubire“

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă ALE a lansat piesa „Alb“, compoziție care beneficiează și de un videoclip produs de Narcis Constantinescu, mixajul și masterul piesei fiind realizate în studioul local DS Pro.

Născută în dată de 1 octombrie 1998 la Timișoara, solista – pe numele ei real Cancel Alexandra-Gabriela – a fost pasionată de muzică încă din școală și a debutat cu cinci ani în urmă cu melodia numită „Vorbe“.

„Am avut acestă pasiune pentru muzică de mică, în școala primară adoram să fiu în centrul atenției la serbări, iar învățătoarele mă puneau des să cant în fața clasei. De la vârsta de 12 ani am început să studiez chitara și să iau primele ore de canto. Am urmat lecții de canto la Școală Promuzica, îndrumată de Lavinia Răducanu, o profesoară de excepție care mi-a șlefuit într-un mod profesionist tehnica vocală. După numele meu adevărat Cancel Alexandra-Gabriela, s-a creat pseudonimul și numele de scenă ALE, mi-am dorit ceva simplu, scurt și care să mă reprezinte după prenume.


Am debutat cu single-ul intitulat «Vorbe», în anul 2015, iar pentru mine a însemnat, mai întâi de toate, o dovadă de curaj, fiindcă nu este ușor să publici o piesă cu textul și linia muzicală compuse de tine“, a spus artista.

După ce a lansat și alte compoziții proprii și a colaborat cu mai multe nume din scenă autohtonă, ALE a lansat o nouă compoziție numită „Alb“ și își dorește ca muzica ei să ajungă la cât mai multă lume.

„Bucuria pe care o simțeam când lumea îmi lauda piesa era de nedescris, asta m-a motivat să continui cu compozițiile «Drumul tău» și «Fericită de mâine». De-a lungul anilor m-am axat foarte mult pe o carieră solo, însă am colaborat cu persoane din industria muzicală ca ADDA, Liviu Teodorescu, JerryCo etc. Piesa Alb este o compoziție despre speranță, despre putere, dar și luptă, toate pentru iubire! Piesele mele sunt inspirate din trăirile mele, dar și din povestirile pe care prietenii aleg să mi le dezvăluie. Marea majoritate dintre ascultători se regăsesc în versurile pe care le cânt. DSPro este un studio cu care am colaborat încă de la prima piesă, acolo am regăsit ambientul în care m-am simțit ca acasă. Lukinich Attila de la DSPro, un om drag mie, se ocupă de masterizarea pieselor până la cel mai mic detaliu și o face într-un mod profesionist. Visul meu este ca piesele mele să ajungă la cât mai multe persoane, iar pentru asta voi continua să scriu compoziții până când acestea vor fi difuzate și ascultate la tot pasul“, a mai spus ALE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.