Soția unui celebru interlop din Timișoara a demisionat din PSD

Soția unui celebru interlop din Timișoara a demisionat din PSD

5
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a făcut o analiză a alegerilor locale din 27 septembrie, iar potrivit acesteia, a câștigat 38 de primării cu candidați proprii și încă una în cadrul unei alianțe politice. De asemenea, duminică, 11 octombrie, la Orțișoara se repetă alegerile, iar candidatul PSD este înscris în cursă alături de reprezentantul PMP.


Ambii au avut număr egal de voturi în urmă cu două săptămâni.

Rezultatul slab al scrutinului a dus la câteva demisii în rândul social-democraților timișeni. Astfel, liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat, astăzi, că Ramona Olteanu, soția celebrului interlop Adrian Olteanu, ”frate” cu Lucian Boncu,  nu mai face parte din PSD Timiș. Aceasta a demisionat din funcția de vicepreședinte a PSD Timiș, precum și din cea de membru.

De asemenea, Romanița Jumanca a demisionat de la șefia Organizației de Femei a PSD Timiș. La Lugoj, primarul încă în exercițiu, care a pierdut alegerile, Francisc Boldea, a demisionat de la președinția PSD Lugoj și din funcția de vicepreședinte a PSD Timiș.

Totodată, așa cum Pressalert vă informa încă de ieri, Florin Bîrsășteanu a renunțat la conducerea filialei Timișoara a PSD, dar rămâne vicepreședinte PSD Timiș. Mihai Ritivoiu a fost desemnat președinte interimar la PSD Timișoara până la organizarea unor noi alegeri interne, fiind confirmat de conducerea județeană a partidului.

5 COMENTARII

  1. Niște fomiste,au fost in stare sa se ofere „batranilor” din partid,pt funcții în diplomație sau deconcentrate….Culmea, nu au fost pe placul bătrânilor și au rămas în familiile adoptive….

  2. va dati seama? pentru cacaturi inutile gen „Organizației de Femei a PSD Timiș” platim noi taxe din salariu. ba, voi meritati sa fiti arsi toti pe rug cu partidele voastre politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.