Tâlhar care a atacat o bătrână în scara blocului, prins de polițiștii...

Tâlhar care a atacat o bătrână în scara blocului, prins de polițiștii timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au prins, astăzi, un tâlhar care atacase o femeie în vârstă de 75 de ani în scara blocului în care victima locuia, în zona Calea Șagului din Timișoara.


Incidentul s-a petrecut acum două zile, iar bătrâna a fost deposedată, prin acte de violență, de un lănțișor de aur cu pandantiv.

„Azi, 22 octombrie a.c, in urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale cu sprijinul lucratorilor Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timis, au identificat si depistat pe raza municipiului un barbat in varsta de 34 de ani din Timisoara, care este banuit de comiterea faptei. Lănțișorul a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Mâine, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.