TeaM WorkShow: ponturi și metode pentru un spectacol pe bază de cultură...

TeaM WorkShow: ponturi și metode pentru un spectacol pe bază de cultură urbană

0
DISTRIBUIȚI

Joi, 29 octombrie, de la ora 20, cinci artiști cunoscuți în cultura muzicală urbană pregătesc un WorkShow online cu ponturi, metode și modalități de realizare ale unui moment artistic specific.

„Contextual actual vine și cu oportunități perfecte pentru a ne cunoaște și ne oferă posibilitatea de a investi timp în pasiunile noastre.


Prin realizarea proiectului „TeaM WorkShow” tinerii artiști pasionați de stilul musical Drum&Bass vor avea posibilitatea de a vedea etapele de producție ale unui show ce are la bază cultura urbană. Post-show, documentarul va fi publicat online cu scopul de a avea un impact pozitiv asupra tinerilor ce doresc să participe activ în aria urbană a culturii din județul Timiș. În spatele pupitrului TeaM WorkShow vom avea invitați artiști atât din județul Timiș, cât și din alte județe: DJ KuKy, IST, Omul Spîn , MCX Woodie și Happy Flow“, spun organizatorii acestui eveniment online.

Accesul la acest show este gratuit, iar link-ul spre video-ul oficial va fi publicat în online, în cadrul evenimentului organizat de Asociația Omnipass Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.