Tinerii specialiști în sănătate din Timișoara pot primi o locuință cu chirie...

Tinerii specialiști în sănătate din Timișoara pot primi o locuință cu chirie modică. Termen limită pentru depunerea dosarelor ANL

0
DISTRIBUIȚI

Având în vedere faptul că în cursul lunii noiembrie 2020 vor fi predate către primărie 30 de apartamente, construite de ANL, destinate închirierii pentru tineri specialiști în sănătate, situate pe str.


Ion Ionescu de la Brad nr.1/E, până în data de 30 octombrie, se pot depune dosare pentru înscrierea pe lista de priorități în vederea repartizării unităților locative.

Modelul de cerere, documentele necesare a fi depuse, precum și criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea acestora, sunt anexă la Hotărârea Consiliului Local nr.277/31.07.2020, care se regăsește pe site-ul Primăriei Timișoara. Cererea, împreună cu actele necesare, se poate depune la sediul Primăriei, Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii (camera 12), ghișeul 11.

Programul pentru înregistrarea dosarelor este: luni, miercuri, joi și vineri între orele 8.30 – 14, iar în zilele de marți între orele 8.30 – 17.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.