Topul localităților din Timiș unde s-au înregistrat noi cazuri de coronavirus. Care...

Topul localităților din Timiș unde s-au înregistrat noi cazuri de coronavirus. Care este rata infectării în județ

0
DISTRIBUIȚI

160 de persoane infectate cu coronavirus au fost depistate, în ultimele 24 de ore, în județul Timiș, iar 116 persoane au fost carantinate și au intrat în izolare 313 persoane. Din cele 160 de cazuri, în Timișoara –84, Buziaș -10, Ciacova -3, Făget-1, Jimbolia -1, Recaș -7, Becicherecu Mic – 2, Bucovăț -2, Comloșu Mare-1, Coșteiu – 1,  Dudeștii Noi- 3, Dumbrăvița – 10, Fibiș -1,Găvojdia – 8, Ghiroda – 2, Giroc-4, Lenauheim -1, Moșnița Nouă -1, Orțișoara -3,Otelec -1, Peciu Nou – 1, Pesac -1, Pișchia -1, Racovița – 1, Săcălaz – 1, Sânandrei – 2, Sânmihaiu Român – 2, Satchinez -1, Topolovățu Mare -1, Tormac -1, Valcani -1, Variaș -1.


Rata infectării în județul Timiș este de 2,72.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate COVID-19 – 249, din care la ATI – 35. O persoană infectată a decedat.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanelor aflate în locațiile declarate.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate precum piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun.

Au fost verificate 181 de societăți comerciale, precum şi 97 de mijloace de transport, dintre care 41 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost legitimate 757 persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 55.250 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.