Trei camioane s-au făcut scrum la o balastieră din vestul țării

Trei camioane s-au făcut scrum la o balastieră din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Noapte de foc pentru pompierii arădeni. Miercuri seara, Detașamentul Arad a fost alertat pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la trei camioane (trei cap tractor) în balastiera din localitatea Șofronea.

La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale de stingere, zece subofițeri și SVSU Șofronea. În momentul sosirii echipajelor de intervenție cele trei cap tractor ardeau generalizat și violent, incendiul fiind favorizat atât de observarea acestuia cu întârziere cât și de anunțarea târzie a acestuia.

În urma verificărilor făcute după finalizarea intervenției pe camerele de supraveghere incendiul a fost observat la ora 21.05, iar apelul la 112 a fost efectuat la 21.44, deoarece în prima fază personalul din balastieră a încercat să stingă incendiul.

S-a acționat aproximativ o oră pentru limitarea propagării deoarece în vecinătatea celor trei cap tractor erau parcate alte șapte camioane.

După aproximativ două ore de intervenție incendiul a fost stins fără a se propaga la alte camioane. Cauza probabilă a incendiului este scurt circuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.