Ultimul mesaj al lui Călin Dobra în calitate de președinte al Consiliului...

Ultimul mesaj al lui Călin Dobra în calitate de președinte al Consiliului Județean Timiș

1
DISTRIBUIȚI

După aproape patru ani petrecuți la cârma Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a părăsit azi oficial instituția după instalarea lui Alin Nica, dar nu va sta departe de activitatea administrației județene. Dobra a obținut un post de consilier județean pe listele PSD, după ce a pierdut cursa pentru postul de președinte. Pe pagina sa de Facebook, el le-a trimis un mesaj timișenilor sâmbătă seara.

„Dragi timișeni, mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Timiș s-a încheiat! Plec cu capul sus și consider că după aproape 4 ani în fruntea CJT este momentul să spun, încă o dată, MULȚUMESC! Pentru încrederea acordată în toată această perioadă, pentru susținerea arătată, pentru critică, atunci când a fost cazul, și pentru implicarea dumneavoastră.


Toate acestea m-au ajutat și îmi dau putere să merg mai departe. Sunt mândru de tot ce am făcut pentru județul Timiș, însă, suficient de realist ca să îmi asum nu doar reușitele, ci și eșecurile. Am făcut administrație în mod profesionist și las în urmă o „moștenire” de care sunt mulțumit, dar și o echipă de specialiști din cadrul aparatului propriu al CJ Timiș gata să pună în continuare umărul pentru dezvoltarea acestei regiuni. Un mare mulțumesc și jurnaliștilor cu care am colaborat în acești ani, care uneori m-au „taxat”, însă, de fiecare dată, au relatat obiectiv despre activitatea și proiectele CJT. Membrilor noului Consiliu Județean, dar și președintelui Alin Nica, le urez succes și putere de muncă! Tuturor vă doresc SĂNĂTATE! Într-o perioadă delicată, trebuie să dăm, continuu, dovadă de responsabilitate și să avem grijă unii de alții”, a transmis Călin Dobra prin intermediul rețelei de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.