Accident grav în apropiere de Timișoara, cu trei mașini implicate. Traficul este...

Accident grav în apropiere de Timișoara, cu trei mașini implicate. Traficul este blocat UPDATE Cinci răniți, între care doi copii, într-o mașină care circula regulamentar

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident a avut loc în această seară pe DN 6, la ieșirea din Remetea Mare spre Timișoara. Din primele informații, accidentul în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare.

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului, trei adulți și doi minori.


Traficul pe DN 6 este blocat complet.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Circulația este întreruptă pe DN 6 Timișoara – Lugoj, în zona localității Remetea Mare, județul Timiș, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Cinci persoane au fost rănite în urma coliziunii, necesitând îngrijiri medicale”, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE 2 Conform informațiilor oferite de IPJ Timiș, un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Timișoara spre Remetea Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani pe care l-a proiectat ulterior într-un alt autoturism ce se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 35 de ani. În urma impactului, conducătorul de 35 de ani și patru pasageri (un bărbat de 25 de ani, o femeie de 32 de ani, o fetiță de 2 luni și un baiat de 6 ani) din același autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.