Accident grav pe o șosea din vestul țării UPDATE În mașină se...

Accident grav pe o șosea din vestul țării UPDATE În mașină se aflau doi tineri de 19 ani, unul dintre ei a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seara pe DN 68, șoseaua care leagă Caransebeșul de Hațeg. Conform ISU Caraș-Severin, un apel la 112 efectuat puțin după ora 21.30 a anunțat incidentul care s-a produs la intrarea în localitatea cărășeană Glimboca, dinspre Oțelu Roșu: o mașină în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„Au intrevenit de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeș, un echipaj SAJ și un echipaj al IPJ. O victimă in stare de inconștiență a fost preluată de ambulanța SAJ, cea de-a doua victimă, in stare de conștiență, fiind preluată de ambulanța SMURD, ambele victime fiind transportate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE Conform IPJ Caraș-Severin, accidentul s-a produs după ce un tânăr de 19 ani, din Teregova, care conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, ar fi părăsit partea carosabilă, lovind un copac de pe marginea drumului, iar apoi mașina s-a răsturnat.


În urma accidentului șoferul a fost rănit grav, iar pasagerul, tot un tânăr de 19 ani, a murit.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.