Accident spectaculos în Olanda. Un tren deraiat a rămas suspendat la 10...

Accident spectaculos în Olanda. Un tren deraiat a rămas suspendat la 10 metri înălțime, pe sculptura unei cozi de balenă

0
DISTRIBUIȚI

Imagini inedite au fost surprinse în apropiere de Rotterdam, Olanda, acolo unde un tren care a deraiat și care s-ar fi prăbușit în apă, de la o înălțime de 10 metri, a rămas suspendat în sculptura care înfățișează o coadă de balenă în mărime naturală.

Potrivit ABC News, accidentul de tren a avut loc în primele ore ale dimineții de luni, într-o stație de metrou de lângă Rotterdam.


Trenul subteran a deraiat și a trecut de bariera stației, însă s-a oprit în uriașa sculptură, confecționată din fier, de forma unei cozi de balenă.

La interior nu se aflau pasageri, ci doar conductorul trenului, care a scăpat teafăr și nevătămat, datorită sculpturii. Imaginile postate pe Twitter, făcute imediat după incident, sunt de-a dreptul spectaculoase. Trenul a rămas suspendat la o înălțime de 10 metri în aer, agățat de coada de balenă, care l-a oprit și a evitat prăbușirea în apă.

Polițiștii care au ajuns imediat la locul accidentului au declarat că în tren nu se aflau pasageri și ca nu există alte victime. Oamenii legii au demarat și o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs deraierea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.