ACS Poli a ajuns la şase victorii, toate la rând. Echipa timişoreană...

ACS Poli a ajuns la şase victorii, toate la rând. Echipa timişoreană din C supravieţuieşte şi anului 2020

2
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli poate fi considerată cea mai în formă echipă din vestul ţării. Elevii lui Silviu Bălace au şase succese înregistrate în actualul sezon de Liga a III-a, toate obţinute unul după altul.


Ultimul a fost înregistrat ieri, pe terenul Ghirodei, scor 2-0.

Bilia şi Sporin au marcat ieri cu CSC Ghiroda pentru Poli din C, echipă care continuă să supravieţuiască în ciuda stării de insolvenţă în care se află de mai bine de doi ani de zile.

Prin acest succes, gruparea care evoluează acasă pe „Electrica” ocupă locul 3 în seria a 8-a, fiind cea mai bine clasată timişeană din eşalon, cu 19 puncte din nouă partide. Ghiroda o urmează, cu 15 puncte, în timp ce Dumbrăviţa e pe 5, cu 13 puncte, după ce a cedat ieri la Chişineu Criş, scor 1-2.

O nouă soluţie favorabilă în instanţă

Deşi fosta divizionară A are şanse egale cu zero de a evita falimentul din cauza datoriilor, speţa ACS Poli a fost tot amânată la Tribunalul Timiş. La fel s-a întâmplat şi în urmă cu trei zile. Dacă în primăvară s-a invocat starea de urgenţă, la şedinţa din 5 noiembrie soluţia pe scurt pentru amânarea cauzei a fost: „Pentru continuarea procedurii şi efectuarea demersurilor care se impun”.

Următoarea şedinţă in acest dosar e stabilită tocmai pentru data de 25 februarie 2021! Aşadar, ACS Poli trece „cu bine” şi peste dificilul 2020.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.