ALERTĂ Un apel la 112 a anunțat o bombă în incinta fabricii...

ALERTĂ Un apel la 112 a anunțat o bombă în incinta fabricii Continental Anvelope din Timișoara UPDATE Anunțul Poliției Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Autoritățile sunt în alertă după ce un apel la 112, primit la 23,12, a anunțat existența unei bombe la sediul fabricii Continental Anvelope din Timișoara, în condițiile în care la Viena era în plină desfășurarea o amplă operațiune antiteroristă după atacurile din această searî.


De urgență la fața locului au sosit mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei care au blocat circulația în apropierea fabricii.

Echipele pirotehnice au început verificările în zona fabricii. Niciun oficial al companiei nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material pentru a comenta situația. Poliția a început investigațiile pentru identificarea bărbatului care a sunat la 112.

UPDATE Poliția Timiș a anunțat în această dimineață că în urma verificărilor ”s-a constatat ca este vorba despre un apel fals. Totodată, polițiștii Secției 5 Timisoara s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”. După ce a anunțat existența bombei, cel care a sunat a închis telefonul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.