Alfred Simonis despre bătăliile din PNL Timiș: „Lui Nica i-au trebuit câteva...

Alfred Simonis despre bătăliile din PNL Timiș: „Lui Nica i-au trebuit câteva săptămâni și deja se comportă cum se comporta domnul Robu la apogeul comportamentului totalitar”

1
DISTRIBUIȚI

alin nica robuInvitat joi seara la emisiunea Pressalert LIVE, deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a spus că într-o lună și jumătate de la câștigarea alegerilor locale de către PNL și USR, am avut parte de conflicte permanente între aliați.

„Iată, la o lună și jumătate de la alegeri nu sunt în stare să ne spună cine, ne apropiem de alegerile parlamentare, trec și alea și încă nu s-au hotărât cine sunt vicepreședinții și viceprimarii. Care este motivul pentru care domnul Nica i-a dat afară pe cei doi (n.r. – Alin Popoviciu și Călin Roman)? Că n-au vrut să renunțe mandatele de consilieri județeni aleși? Păi cine i-a pus pe listă? Eu? Cine a fost candidat la Consiliul Județean cu Roman și Popoviciu pe lista de consilieri județeni? Domnul Nica a fost.


Ori să dai afară doi oameni, despre care știți că nu am o părere bună, am condamnat la vremea respectivă prezența lor pe listă. Să excluzi doi oameni că nu renunță la mandatele câștigate prin vot este o atitudine totalitară și dacă domnul Nica, în loc să se ocupe de problemele județului și de constituirea unei majorități, se ocupă de astfel de atitudini, să mă ierte Dumnezeu, dar Nicolae Robu a început după câțiva ani cu astfel de practici. Lui Nica i-au trebuit câteva săptămâni și deja se comportă cum se comporta domnul Robu la apogeul comportamentului totalitar”, a declarat deputatul Alfred Simonis.

În ceea ce privește negocierile dintre PNL și USR, liderul social-democrat a spus că „este important să aflăm acum că ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale a fost o minciună și atât Alin Nica cât și Dominic Fritz au început mototolind protocoale, au continuat cu un ceai în Piața Unirii și cu aceeași postare identică pe Facebook, ca frații. Au început din nou să se certe și am văzut un atac extrem de virulent al secretarului general al PNL, domnul Dănuț Groza”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.