Alin Nica anunță concedieri la CJ Timiș. De ce l-a ales pe...

Alin Nica anunță concedieri la CJ Timiș. De ce l-a ales pe Marian Vasile să îi fie consilier personal

0
DISTRIBUIȚI

Noul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, întrebat luni seara la emisiunea PRESSALERT LIVE dacă va face concedieri în instituție, a declarat că nu este așa de aprig ca Ilie Bolojan, liderul CJ Bihor. Imediat după instalarea în funcție, Bolojan a declarat că va concedia jumătate din angajați.

„Nu sunt așa de aprig ca domnul Bolojan, eu o voi lua pas cu pas. Voi evalua situația din fiecare direcție și dacă sunt oameni care nu își găsesc exercițiul funcțiunii și ne putem lipsi de serviciile lor vom lua și noi o decizie asemănătoare. Însă dorința mea este să folosim personalul care poate nu a avut de lucru, nu i s-a dat de lucru suficient și să îl folosim pentru direcțiile pe care noi le vedem prioritare în Consiliul Județean. Și mă refer aici la lupta împotriva pandemiei de coronavirus, care ne va ocupa destul de mult timp în perioada următoare, dar și la atragerea de fonduri europene fiindcă până la sfârșitul lunii trebuie deja hotărât care vor fi proiectele pe care Consiliul Județean le va depune pentru noul mecanism de reziliență și redresare, acel program european cu finalitate în 2022, care trebuie implementat foarte rapid, prin care putem să atragem foarte mulți bani pentru proiecte prioritare în Timiș”, a spus Alin Nica.

Întrebat de ce l-a cooptat în echipa sa pe Marian Vasile ca și consilier personal, liderul CJT a spus că îl cunoaște din liceu și că la baza deciziei sale a stat competența acestuia.

„Știu ce poate, știu calitățile pe care le are, pun competența mai presus de opțiunile sale politice pentru că în momentul de față e apolitic și strict se ocupă de partea administrativă.


Acest lucru cred că este cheia a ceea ce vreau să fac în viitorul mandat de președinte, să mă axez pe rezultat, pe competență, pe eficiență și asta cer de la angajați, iar dacă nu vor reuși să se ridice la nivelul pretențiilor, atunci evident că vom lua și opțiunea pe care a patentat-o domnul Bolojan deja. Însă în ceea ce mă privește relația mea cu Marian Vasile este strict profesională, strict bazată pe competența și aptitudinile pe care le are, dovedite și în multinaționalele în care a lucrat, că vom reuși să impunem și în Consiliul Județean acea rigoare, eficiență, care să ne ducă la rezultatele scontate”, a declarat liderul CJ Timiș, Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.