Alin Nica a anunțat în ultimul moment că alegerea vicepreședinților CJ Timiș...

Alin Nica a anunțat în ultimul moment că alegerea vicepreședinților CJ Timiș nu va avea loc azi UPDATE „Înțepături” între Moș și Nica

1
DISTRIBUIȚI

Cu doar câteva minute înainte de începerea plenului CJT de astăzi, niciun consilier județean nu știa dacă pe ordinea de zi va fi introdus sau nu punctul suplimentar pentru alegerea celor doi vicepreședinți, asta chiar dacă Alin Nica și Cristian Moș s-au întâlnit și au discutat chiar în această dimineață. Ulterior, Nica s-a întâlnit cu Adrian Pau de la Pro România.

Înainte de plen, Alin Popoviciu a stat la discuții, retras, cu Cristian Moș, iar la un moment dat Alexandru Preoteasa, propunerea PNL pentru postul de vicepreședinte, s-a dus să-l întrebe dacă îl votează.


Iritat, Popoviciu i-a răspuns pe un ton ridicat „ne lași? Avem de discutat, hai lasă-ne”, fostul secretar al PNL Timiș continând să discute cu liderul USR Timiș.

Chiar la ora la care ar fi trebuit să înceapă ședința consiliului județean, Alin Nica a postat pe Facebook un mesaj în care a anunțat că alegerea vicepreședinților va fi amânată.

„În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu. Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău. Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, spune mesajul președintelui CJ Timiș.

UPDATE Înainte de aprobarea ordinii de zi care nu cuprindea și alegerea vicepreședinților, Cristian Moș s-a ridicat și a spus că USR PLUS era pregătit să voteze vicepreședinții, iar vineri, în Consiliul Local să voteze viceprimarul PNL, și că rămân consecvenți propunerilor. Nica a răspuns doar „Mulțumesc domnului Moș pentru această declarație politică”.

1 COMENTARIU

  1. Mos un slab politician și negociator.Dragi USR-isti nu acest stil de politică așteptăm de la USR Timiș iar că exemplu negativ vedeți cine deschide lista pt.parlament în Timiș a alianței USR-PLUS pt.Camera Deputaților !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.