Alin Nica, hotărât ca vicepreședinții CJT să fie aleși la ședința din...

Alin Nica, hotărât ca vicepreședinții CJT să fie aleși la ședința din 25 noiembrie. Proiectul nu este, însă, pe ordinea de zi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1194945870">

Liderul PNL și al CJT, Alin Nica, a anunțat vineri seara că a decis suplimentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean din 25 noiembrie, cu un proiect de hotărâre pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

„Noi ne-am respectat cuvântul dat și am votat pentru Timișoara, am votat propunerea USR pentru funcția de viceprimar. Nu am primit aceeași susținere din partea lor, iar PNL nu are astăzi, la rândul său, un viceprimar din acest motiv. USR a preferat o alianță cu PSD. Cu toate acestea, ne dorim un parteneriat firesc cu USR atât în Timișoara, cât și în Consiliul Județean, dar și în toate localitățile în care putem forma majorități împreună”, a precizat liderul liberal.

Alin Nica a mai spus că proiectele Timișului, cuprinse în protocolul pe care el l-a semnat în urmă cu trei săptămâni, încă așteaptă să fie asumate și de USR.

„Nu ne mai putem permite să pierdem timpul! De aceea, îi solicit domnului Cristian Moș ca, până miercuri, să ia o decizie cu privire la formarea majorităților comune în localitățile din județ, în care acest lucru este posibil”, a transmis Alin Nica.

Acesta a mai spus că nu înțelege de ce USR nu dorește alianțe cu PNL în tot județul.

„Pentru mine, alianța cu USR PLUS este o opțiune firească pentru bunul mers al treburilor în Timiș și de aceea doresc ca miercuri să votăm împreună doi vicepreședinți, unul de la PNL și unul de la alianța USR PLUS”, a concluzionat președintele CJT și al PNL, Alin Nica.

Ceva mai devreme, tot astăzi, Consiliul Județean Timiș a făcut publică ordinea de zi pentru ședința din 25 noiembrie, însă printre cele  11 puncte nu se regăsea și alegerea vicepreședinților.

UPDATE Vineri seara, Alin Nica a anunțat suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotărâre pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.