Alin Nica: „Vom vota astăzi cei doi viceprimari PNL și USR PLUS”

Alin Nica: „Vom vota astăzi cei doi viceprimari PNL și USR PLUS”

0
DISTRIBUIȚI

Cu câteva ore înainte de ședința extraordinară a Consiliului Local, unde conform duelului declarațiilor ar fi urmat să fi votat doar viceprimarul USR PLUS, Ruben Lațcău, liderul liberal și al CJ Timiș, a anunțat, prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că și viceprimarul PNL va fi votat astăzi, în persoana lui Cosmin Tabără.

„Nu înțeleg care este bâlba în sânul USR în legătură cu ce va face PNL la următoarea ședință a Consiliului Local, când se vor alege viceprimarii municipiului reședință de județ. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt clare. Am avut sâmbătă o discuție în interiorul partidului și, cu majoritate covârșitoare, ne-am hotărât să spijinim demersurile ca Primăria Timișoara să se apuce de treabă, să sprijinim atât candidatul nostru, pe Cosmin Tabără, cât și candidatul USR PLUS, pe Ruben Lațcău”, a declarat, astăzi, Alin Nica.

„Astfel, echipa executivă a Primăriei Timișoara va fi funcțională și lucrurile bune pentru oameni să înceapă să prindă concretețe.


De aceea, în jurul acestui subiect, din punctul nostru de vedere lucrurile sunt clare. Vom vota la vedere, poziția noastră este deschisă, haideți să ne apucăm de treabă pentru că în aceste zile foarte triste pentru noi și de grea încercare pentru întreaga națiune, actele de politicianism ieftin sau atacurile, pe care le-am observat chiar și în aceste zile, nu-și au rostul. Noi ne-am abținut și ne vom abține în continuare de la manifestări de campanie electorală și ne vom axa pe atribuțiile noastre administrative, astfel încât ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, Doamne ferește, să nu se întâmple cumva și în zona noastră. De aceea, această mână întinsă către cei de la USR PLUS sper să fie receptată în sensul pozitiv și să facă același lucru pe care noi îl vom face în Consiliul Local Timișoara în toate celelalte unități administrative, unde și acei cetățeni au nevoie de acea majoritate consituită în jurul partidelor de dreapta care au câștigat alegerile locale în județul nostru, PNL și Alianța USR PLUS”, a mai spus Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.