Amenzi de aproape 100.000 de lei într-o singură zi, în Timiș, pentru...

Amenzi de aproape 100.000 de lei într-o singură zi, în Timiș, pentru firmele și persoanele care nu au respectat măsurile anti-COVID

0
DISTRIBUIȚI

Sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au verificat zonele în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și mijloacele de transport, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 343 de forţe de ordine, fiind verificate 90 de societăți comerciale, precum şi 133 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 353 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 99.500 de lei.


Dintre acestea, 328 de sancțiuni contravenționale în valoare de 86.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.