„Après Ski – Liniște aici sus!”, spectacol online în premieră, la Teatrul...

„Après Ski – Liniște aici sus!”, spectacol online în premieră, la Teatrul German din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul German din Timișoara a pregătit o nouă premieră online, spectacolul „Après Ski – Liniște aici sus!”, un oneman show după un text al cabaretistului vienez Klaus Eckel, interpretat de Niko Becker, cel mai nou actor din echipa teatrului. Tânărul actor este născut în Germania dar a crescut în Timișoara și a avut prima colaborare cu teatrul german în stagiunea 2011/2012, când a jucat în spectacolul „Ținuturile joase” de Herta Müller, regizat de Nicky Wolcz. În acest an a absolvit Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj și din această stagiune face parte din echipa artistică a teatrului timișorean.

Georg Karner, personajul interpretat de Niko Becker, este un bărbat mediocru, cu o viață care nu are nimic ieșit din comun. La un congres care are loc într-o stațiune de ski, are parte de o experiență palpitantă. Rămas blocat pe telescaun, singur, într-o postură inedită față de viața de zi cu zi, se află în situația în care poate reacționa în diverse moduri.


Timpul pe care îl are acum la dispoziție îi oferă un moment de reflecție în care își amintește de visele și dorințele sale adevărate, pe care are acum prilejul de a le confrunta cu plictisitoarea mediocritate a vieții sale. Spectacolul oferă un subiect de meditație tuturor, deveniți lai mult sau mai puțin sclavi ai civilizației moderne, în care oamenii renunță, de cele mai multe ori, la visele lor, devenind materialiști și nefericiți.

Premiera va avea loc în 27 noiembrie, în intervalul orar 19.30-22.30, iar filmarea va fi disponibilă și în ziua următoare, între aceleași ore. Spectacolul va fi transmis online pe platforma de difuzare EVENTIM, de unde pot fi achiziționate și biletele. După ce biletul este achiziționat, participanții vor primi pe e-mail, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, un link de acces cu care vor putea viziona reprezentația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.