ASU Politehnica vrea o calificare pe noul „Ion Oblemenco”. Craiovenii au cazuri...

ASU Politehnica vrea o calificare pe noul „Ion Oblemenco”. Craiovenii au cazuri de coronavirus înaintea jocului din Cupă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

ASU Politehnica are mâine o reeditare a duelului din campionat din urmă cu trei săptămâni. Alb-violeţii joacă din nou cu U Craiova 1948, dar de această dată încleştarea contează pentru 16-imile Cupei şi se dispută, în manşă unică, pe arena „Ion Oblemenco”. Antrenorul Dan Alexa şi-a exprimat dorinţa de a se califica pe terenul oltenilor, care săptămâna aceasta au înregistrat şase cazuri de coronavirus.

Craiova „lui Mititelu” a fost afectată de Covid din nou, de această dată însă ar fi vorba de patru persoane din staff-ul echipei şi doar de doi jucători. Dacă partida nu se putea disputa, bănăţenii s-ar fi calificat la masa verde în optimi. În aceste condiţii, timişorenii se pregătesc de călătoria de la Bucureşti, unde a fost pregătit duelul cu antrenamente în Regie, în Cetatea Băniei.


Jucătorii pregătiţi de Dan Alexa au fost departe de casă toată săptămâna după ce miercuri au remizat la Bacău (2-2) în campionat.

ASU Poli va efectua şi ea modificări în echipă. Certă e absenţa lui Axente (suspendat), în timp ce Coadă revine după ce a stat din cauza „galbenelor”. „Mergem clar cu gândul de a ne califica. Din păcate avem ceva probleme de lot, sunt jucători care resimt cele două jocuri grele, cu intensitate, la Bacău am jucat şi mai mult de 30 de minute în zece oameni. Vom face şi anumite schimbări. Dar mergem să ne calificăm, jucăm pe Oblemenco, jucăm împotriva unei echipe foarte bune, prima poziţie în Liga 2, o poziţie meritată, o echipă care a avut o anumită constanţă. Pentru ei e un meci de sărbătoare şi mergem să ne ridicăm la nivelul jocului şi sperăm să ne calificăm”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” nu crede că „juveţii” vor fi afectaţi de absenţele Covid: „…Craiova are un lot foarte echilibrat. Au jucători care au evoluat mai puţin şi pot să intre. Iar din staff, am înţeles că David nu are, e antrenorul cu portarii, iar Valentin David a mai fost principal la Pandurii, îl cunosc foarte bine, şi poate să ducă un meci din postura aceasta”.

În campionat, pe 7 noiembrie, ASU Politehnica şi FCU Craiova 1948 au remizat alb pe „Ştiinţa”, la Timişoara. „Mă aştept să fie un meci frumos, pentru că e un meci cu miză pe un stadion foarte frumos al ţării noastre. E şi o sărbătoare pentru cei de la Craiova, care revin acolo unde voiau să revină, pe stadionul Ion Oblemenco, cred că se va juca deschis…”, a concluzionat Dan Alexa.

Partida FC U Craiova 1948 – ASU Politehnica Timişoara se dispută mâine, de la ora 13.15 (transmis pe Look TV şi Digisport 1), pe stadionul “Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.