ASU Politehnica, afectată din nou de coronavirus. Patru jucători au fost depistaţi...

ASU Politehnica, afectată din nou de coronavirus. Patru jucători au fost depistaţi pozitiv

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Iliesi / Politehnica

ASU Politehnica a înregistrat noi cazuri de infectare cu COVID-19 după ultima testare, efectuată ieri.


De această dată e vorba de un număr de patru jucători, care au intrat imediat în izolare. Echipa timişoreană nu are meci în Liga 2 la finalul săptămânii.

Alb-violeţii sunt aproape de imunizarea lotului în această toamnă. Puţini sunt componenţii lui Octavian Benga care au scăpat de virus. După ce a avut mai multe cazuri la început de octombrie, luna noiembrie a venit cu alte veşti rele. Există totuşi şi aspecte pozitive acum. In sensul că jucătorii depistaţi acum nu mai efectuează noi testări în următoarele trei luni.

Cei patru vor fi şi singurii carantinaţi, dar conform protocolului nu au şanse să joace contra Petrolului in etapa a 13-a. ASU Poli mai avea la finele săptămânii trecute un singur jucător în izolare – Sergiu Popovici. Acesta va reveni la antrenamente azi după cele două săptămâni de carantină.

ASU Poli ocupă locul 3 in B, cu 20 de puncte după 11 etape şi stă in etapa a 12-a, care se desfăşoară in weekend. Sâmbăta trecută alb-violeţii au remizat alb pe teren propriu cu U Craiova 1948.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.