ASU Politehnica cere sprijin pentru un junior. Fanii îl pot ajuta pe...

ASU Politehnica cere sprijin pentru un junior. Fanii îl pot ajuta pe Chris licitând pentru tricourile internaţionalului Marius Marin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitimisoara.ro

Clubul alb-violet e cunoscut pentru acţiunile cu impact social. Iar ASU Politehnica nu putea rămâne impasibilă la momentele grele prin care trece un junior propriu. Chris Bugariu, exponent al generaţiei 2007, are nevoie de o intervenţie chirurgicală costisitoare. Printre cei care au sărit in sprijinul tânărului e internaţionaul de tineret Marius Marin, care evoluează in Italia, la Pisa.

„În prezent Chris trece printr-o perioadă dificilă, fiind diagnosticat cu o boală ce necesită o intervenție chirurgicală complicată și costisitoare în străinătate. Nu am rămas niciodată impasibili la problemele celor din jurul nostru, nu vom rămâne nici acum, când e vorba de unul de-al nostru.

În perioada 14 noiembrie – 22 noiembrie (ora 17:00) vom scoate la licitații două tricouri purtate de Marius Marin.


Este vorba de echipamentul celor de la AC Pisa 1909 și un tricou purtat de Marius la naționala României U21. Ambele tricouri vor purta semnătura talentatului jucător timișorean. Toți banii obținuți (tricouri plus donații) vor fi redirecționați în vederea susținerii financiare către Chris”, se arată pe site-ul Politehnicii.

Marius Marin a evoluat la ASU Poli in ediţia 2015-16, aducându-şi un aport important la promovarea echipei in B. Mijlocaşul timişorean a progresat constant in cariera sa până acum, fiind in prezent jucătorul Pisei, in Serie B, şi om de bază la naţionala U21.

Licitațiile pentru cele două tricouri încep de la suma de 200 lei și se vor desfășura separat. Se oferă posibilitatea de a licita o sumă prin următoarele mijloace: comentariu la postarea de pe Facebook, unde deja o serie de druckeri au licitat sume notabile, mesaj privat pe rețelele de socializare, email la contact@sspolitehnica.ro, respectiv postare pe forumul Druckeriei.

Alte modalități de a îl susține prin donații pe tânărul polist Chris Bugariu sunt: 1. Transfer bancar (cont lei: RO85BRDE360SV89755053600 -cont EUR: RO72BRDE360SV08285013600 – swift BRDEROBU (beneficiar: ACS ASU Politehnica Timisoara; mențiunea pentru Chris). 2. Revolut – 0723951775.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.