ASU Politehnica şi Ripensia îşi află luni adversarii din 16-imile Cupei României....

ASU Politehnica şi Ripensia îşi află luni adversarii din 16-imile Cupei României. Ambele timişorene sunt în urna B

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Divizionarele secunde de pe Bega, calificate în 16-imile de finală ale Cupei îşi vor afla adversarele din această fază luni, 9 noiembrie. Atât Ripensia, cât şi ASU Politehnica au şanse mari să evolueze la Timişoara cu o formaţie din elită, fiind repartizate în urna B la tragerea la sorţi.

ASU Poli a depăşit Ghiroda, scor 4-3, după prelungiri în turul al IV-lea al competiţiei K.O.


În timp ce „Ripi” a trecut, tot în deplasare, de o altă divizionară C, Şoimii Lipova, scor 1-0.

Cele două timişorene vor face parte din urna B la tragerea la sorţi de luni (ora 15.30), alături de restul formaţiilor calificate şi care nu au atins în ediţia precedentă optimile Cupei: CFR Cluj, Gaz Metan, Viitorul C-ţa, Chindia, UTA, FC Argeş, Turris, G. Buzău, Viitorul Pandurii, Farul, Dunărea Călăraşi, Chiajna, M. Ciuc, U Craiova 1948, Progresul Spartac, Ceahlăul P. Neamţ, CSC Sânmartin şi Huşana Huşi.

Din urna A fac parte formaţiile: CSU Craiova, Astra, Botoşani, FCSB, Hermannstadt, Sepsi, Clinceni, Voluntari, Iaşi, Dinamo, Petrolul şi „U” Cluj.

În urma trageriii la sorţi vor rezulta mai întâi 12 jocuri între formaţiile din urna A şi cele din B. Urmând ca apoi cele opt echipe rămase din urna B să fie grupate împreună. Ceea ce înseamnă că teoretic există şanse ca atât ASU Poli, cât şi Ripensia să nu întâlnească neapărat o grupare din Liga I în această fază.

Meciurile din 16-imi se vor disputa în manşă unică pe terenul formaţiei mai slab clasate în ediţia trecută de campionat. În principiu duelurile au loc pe 28 noiembrie cu începere de la ora 13.30. Excepție fac jocurile televizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.