Bărbat lovit cu toporul în cap, pe stradă, într-o localitate din vestul...

Bărbat lovit cu toporul în cap, pe stradă, într-o localitate din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Incident foarte grav într-o comună din apropierea Aradului. Agresorul, un tânăr de 21 de ani, s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul comiterii faptei. El a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.


Victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a suferit multiple fracturi craniene. Se pare că totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad „din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în data de 31 octombrie, în jurul orei 23.00, inculpatul, în vârstă de 21 ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, i-a aplicat persoanei vătămate de sex masculin, în vârstă de 44 ani, mai multe lovituri cu muchia toporului în zone vitale, care i-au cauzat victimei multiple fracturi craniene, punându-i în primejdie viaţa. Infracţiunea a fost comisă într-un loc public, în faţa unui magazin alimentar dintr-o comună aflată în apropierea municipiului Arad. Inculpatul a fost reţinut în data de 3 noiembrie şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă”.

 

Sursa: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.