Beck Corlan a lansat o melodie dedicată victimelor din tragedia Colectiv

Beck Corlan a lansat o melodie dedicată victimelor din tragedia Colectiv

0
DISTRIBUIȚI

Beck Corlan a lansat o melodie în memoria victimelor din #colectiv, alături de ea la această piesă find prezeenți ca invitați Ana Kui (voce), Marcelle Poaty-Souami (pian) și Mircea Ardelean Jr (contrabas). Piesa îl are ca și co – producător pe Mihai Neagoe, iar masterul și mixul au fost realizate la CatWorks – Mtz, videoclipul find filmat în studioul On.Set.Hdv de către Cinematica Studio.

„<< Se frânge România>> este o piesă pe care am scris-o acum cinci ani exact în aceste zile după tragedia din #colectiv . Am numărat fiecare zi și fiecare om care a rămas teafăr. Am sperat cu fiecare părinte pentru fiecare fiu și fiică… acest dezastru a avut un impact asupra mea că soră de țară cu aceste suflete… reușesc în această săptămână , doar cu o mică frântură de câteva minute muzicale…să îmi las inima să cânte..că s-a frânt România, și ne-am frânt cu ea noi toți, că am plâns , că încă plângem și sperăm …îndurare . Eu cred că fiecare om merită îngrijire, atenție și respect. Că nimeni nu trebuie să-și treacă șansele supraviețuirii printr-un sistem corupt.

Și mai cred că datoria noastră că artiști este în primul rând să reflectăm prin arta noastră înțelegerea, așa cum o primim și ne este revelată, lăsându-ne purtați și purificați de efectele pe care le atrage asupra propiului.


<<‘Se frânge România>>’ , este floarea, sau mai bine zis << lumina>> pe care ne dorim să o aprindem, cu capul plecat în amintirea victimelor din #colectiv . Și totuși cu inima în rugăciune, spiritul sus, cu certitudine că individual, dacă reușim să ne păstrăm curați, empatici și buni, putem totuși să schimbăm puțîn din durerea acestei lumi, să ne preocupăm inima şi sufletul cu empatie și ocrotirea celor frânți.“, spune Beck Corlan.

Beck Corlan a devenit cunoscută drept una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute și a editat cu cinci ani în urmă albumul „Poduri de Pace”. În cursul acestei veri, Beck Corlan a fost desemnat[ drept câștigătoarea premiului Bega Music Festival la secțiunea creație și fost invitată să susțină un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Timișoara Refugee Art Festival.

„Este extrem de important să nu uităm ce s-a întâmplat la Colectiv. Sunt foarte mulți tineri care suferă și astăzi din urma acestui teribil accident, și mă întreb, avem urechi să-i auzim ? Sau ne vom aminti o dată pe an de Colectiv ? Colectiv nu este o știre sau o <<‘ poveste>>. Puteam să fiu eu acolo, sau tu, sora sau fratele, iubitul, soţia.. oricine ! Să arătăm respect și solidaritate celor frânți şi să luptăm cât putem pentru o societate și un sistem curat care ne sare în ajutor în nevoie“, spune artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.