Biroul Politic Local al PNL Timișoara a votat excluderea din partid a...

Biroul Politic Local al PNL Timișoara a votat excluderea din partid a lui Ioan Nasleu

3
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Local al PNL Timișoara a votat, în această după amiază, excluderea din partid a lui Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și prietenul de chefuri al interlopilor din gruparea lui Lucian Boncu.


Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a cerut să fie dat afară din partid după ce Nasleu a făcut o serie de afirmații antisemite și homofobe și i-a atacat pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban într-o postare pe Facebook.

Deși a fost convocat la ședință, Ioan Nasleu nu s-a prezentat și nici nu și-a trimis pe cineva. Au fost prezenți 31 de liberali, iar 30 au votat pentru excluderea din partid a lui Ioan Nasleu, iar un vot a fost anulat.

3 COMENTARII

  1. Apucaturi dictatoriale? Politica pumnului in gura sub interimarul Alin Nica? Desi nu au putut fi dovedite afirmatiile „antisemite” ale d-lui Ionut Nasleu, au trecut la excluderea din partid a unui membru PNL, desi sunt interimari, adica numiti in BPJ, nu votati de membrii PNL? Hm!
    Conform art. 29 – Libertatea conştiinţei din Constitutia Romaniei:
    (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
    (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.
    Epurare politica in PNL Timis sub interimarul Alin Nica? 🙂

  2. oligofrenul isi tot aduna alti oligofreni pe facebook sa-si faca propriul partid. penibil. asta de ce nu e la puscarie? si amenda pentru declaratiile pentru care a fost exclus unde e? ca cica e ilegal sa fii antisemit. la astia nu se aplica legea? autoritatile functioneaza tot pe baza de sesizari la noi? sau se aplica selectiv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.