Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

1
DISTRIBUIȚI

Ziua României se sărbătorește și la Cascada Niagara, grație unei inițiative a Ambasadei României din Ottawa și a emisiunii Noi Românii, realizată de timișoreanul Raul Dudnic.

„La solicitarea emisiunii noastre TV, Noi Românii, Niagara Parks Commission a fost de acord să lumineze cascada în culorile steagului românesc în onoarea Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie, între orele 21.45 și 22.


Mulțumim comisiei Niagara Parks care a fost de acord să accepte cererea noastră cu un preaviz atât de scurt“, spun inițiatorii acestei acțiuni. Iluminarea cascadelor poate fi văzută în direct pe acest link.

Recent, timișoreanul Raul Dudnic a câștigat premiul pentru televiziune acordat de The Canadian Ethnic Media Association (CEMA), la cea de-a 42-a ediție a evenimentului „Annual Awards for Journalistic Excellence“, distincțiile fiind acordate în cadrul unui spectacol virtual care a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie . Născut la Arad și strămutat la Timișoara la vârsta de 12 ani, Raul Dudnic și-a făcut apariția în scena muzicală a orașului nostru în diverse „combinații“, una memorabilă fiind duetul de folk Dinu – Dudnic, care a dus mai apoi la nașterea formației Abra. Cireașa de pe tort la acest capitol rămâne desigur prezența sa în componența formației Cargo. Cu exact un sfert de secol în urmă, în 1995, Raul Dudnic a plecat definitiv în Canada, unde realizează diverse emisiuni dedicate comunității românești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.