Ce a discutat primarul Fritz cu Ionuț Nasleu de la Piețe, căruia...

Ce a discutat primarul Fritz cu Ionuț Nasleu de la Piețe, căruia i-a cerut demisia de onoare. Anunțul de ultimă oră pentru timișoreni

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a anunțat, în această seară, că a găsit soluții să țină toate piețele deschise pentru ca timișorenii să aibă produse proaspete cât mai aproape de casă.

Neavând încotro, Dominic Fritz a discutat cu directorul de la S.C.


Piețe S.A., Ioan Nasleu, căruia i-a cerut de curând demisia de onoare pentru declarațiile homofobe și antisemite făcute.

„Mi-aș fi dorit să lucrăm mai degrabă la reguli și proceduri mai sigure pentru piețele agroalimentare în spații închise și la respectarea acestor reguli. Dar acum că există o hotărâre de guvern care închide piețele din spații închise de mâine, n-avem încotro și trebuie să ne adaptăm. Împreună cu colegii din Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Timișoara, cu directorul SC Piețe SA și cu Poliția Locală am lucrat ieri și azi la o soluție pentru Piața Iosefin (care funcționează integral într-un spațiu închis) și pentru halele de carne și lactate din piețele Badea Cârțan, Doina, Lipovei, 700, Giroc și Dacia. În Piața Iosefin vom muta producătorii în parcarea din fața pieței și vom improviza o piață volantă. Circulația între Bulevardul Regele Carol I și Splaiul Tudor Vladimirescu va fi închisă”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, primarul a mai precizat că pentru comercianții de carne și lactate din toate piețele menționate mai sus, a început montarea căsuțelor folosite la târgurile de Crăciun și Paști în Piața Badea Cârțan și Piața 700. Așa toți producătorii/comercianții din piețele agroalimentare din Timișoara își vor putea vinde produsele în continuare.

 

4 COMENTARII

  1. Dominic a primit funcția de primar tocmai pentru a nu sta la discuții cu Nasleu și restul interlopilor . Au dat și mâna ? Bravo Dominic, urmează sa apari cu ei la mese prin birturi in curând …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.