Cele mai noi tehnologii de supraveghere video Dahua

Cele mai noi tehnologii de supraveghere video Dahua

0
DISTRIBUIȚI

Încă din 2012, Dahua domina industria de supraveghere introducând tehnologia HDCVI. Anii trec și aceștia continuă să își consolideze poziția de lider de piață prin performanțe de ultimă generație în ceea ce privește rezoluția, sensibilitatea la lumină, inteligența și utilizarea tehnologiei HDCVI.

HDCVI HD-over-coax (HD prin cablu coaxial) reprezintă transmisia audio și video neafectată  de distanță, funcționând pe cont propriu, fără conexiune constantă la internet; aceasta coincide cu cerințele IoT: transmisie și reacții în timp real, posibilitate de control local offline, performanțe înalte de securitate etc.

Recent, cei de la Dahua au fost primii care au propus tehnologia HDCVI-IoT”, tehnologie ce combină supravegherea video HDCVI de înaltă calitate cu IoT, rezultatele fiind un sistem de monitorizare și control ce poate fi accesat de la distanță sau local, chiar și offline.

Una dintre tehnologiile de bază IoT o reprezintă integrarea senzorilor și a transmițătorilor pe fiecare dispozitiv, oferind acestuia inteligența de a percepe și judeca. De exemplu, dacă cineva intră într-o zonă restricționată, o cameră convențională poate reda doar înregistrarea video, în timp ce o cameră Motion Eye din seria HDCVI-IoT, prin intermediul senzorului PIR încorporat (infraroșu pasiv), în combinație cu analiza video încorporată, poate filtra cu precizie situații precum un câine care se mișcă sau schimbările naturale de mediu, cum ar fi mișcarea frunzelor, declanșând apoi alarma în timp real; înregistrarea rămâne disponibilă pentru a verifica situația.

Pe scurt, tehnologia, precum și funcția de supraveghere video sunt actualizate de la versiunea de înregistrare și redare, la cea de rațiune și răspuns.

Pentru formarea unei idei, linia de produse ce adoptă acest tip de tehnologie este LinCa, serie ce conține camera de supraveghere cu senzor de temperatură și umiditate încorporate.


Tot aici menționăm și camera Motion Eye, din linia de camere HDCVI-IoT, cameră cu senzor PIR încorporat, capabil să filtreze situațiile riscante dintre toate evenimentele ce ar putea reprezenta alarme false.

Această nouă tehnologie se va plia pe următoarele domenii:

  • Muzee, datorită faptului ca operele de artă necesită o anumită temperatură și umiditate pentru a nu se deteriora în timp;
  • Sere, pentru că anumite plante cresc doar în anumite condiții de mediu;
  • Crescătorii, pentru că anumite rase de animale se pot dezvolta sănătos doar în anumite medii;
  • Farmacii, pentru stocarea sigură și prevenirea deteriorării medicamentelor.

O altă mare inovație de la Dahua o reprezintă seria de camere de supraveghere Full Color

Această linie de produse este capabilă de a oferi imagini detaliate, color, ce dau posibilitatea identificării persoanelor/obiectelor, în condiții de iluminare foarte scăzută. Cu toate astea, aceste camere au nevoie de un mediu cu iluminare de cel puțin 1 lux pentru a putea furniza imagini vii, bogate în detalii.

Datorită deschiderii mai mari a obiectivului (F1.0), camerele Full Color pot oferi imagini mai vii, mai luminate, în condiții de iluminare tot mai scăzută.

Printre funcțiile cheie ale acestei serii se numără lentilele acromatice pentru corectarea culorilor, 3DNR ce reduce zgomotul din imagini, senzorul Sony Starvis ce oferă performanțe excelente în lipsa iluminării adecvate și rezistența la intemperii, camerele venind cu un grad de protecție certificat IP67.

Alte două lucruri demne de menționat sunt faptul că energia electrică consumată de aceste camere este la un nivel foarte mic, iar monitorizarea color 24/7 mărește posibilitatea de indentificare a persoanelor sau vehiculelor.

Dedicați misunii lor de a oferi o viață mai smart și mai sigură societății, Dahua va continua inovațiile și nu se va opri din a oferi pieței de supraveghere produse și servicii calitative, punând câte o cărămidă în plus în construcția societății eficiente, sigure și inteligente.

Echipamentele de supraveghere video Dahua se pot găsi pe site-ul www.spy-shop.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de profil din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.