Centrul eparhial al Mitropoliei Banatului, sprijin pentru spitalele din Timișoara FOTO

Centrul eparhial al Mitropoliei Banatului, sprijin pentru spitalele din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mitropolia Banatului a anunțat că, prin munca voluntară a maicilor din monahiile de la centrul eparhial, 2.600 de prosoape de unică folosință au fost donate către două spitale din Timișoara.

„În această perioadă de pandemie, grija Părintelui Mitropolit Ioan se îndreaptă din nou spre spitalele din Timișoara, respectiv Spitalul de boli infecțioase «Victor Babeș» și Spitalul Județean. Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, monahiile de la Centrul eparhial au confecționat prosoape de unică folosință necesare personalului medical și bolnavilor din spitale, care se confruntă cu o criză acută de materiale, datorită exploziei cazurilor de infectare cu COVID 19. De data aceasta, maicile au realizat, într-o singură noapte de priveghere, un număr de 2.600 de prosoape de unică folosință. Dintre acestea, 1.400 bucăți au fost distribuite secției ATI de la Spitalul Județean, iar 1.200 secției ATI a Spitalului de boli infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara”, a transmis Mitropolia Banatului.

Activitatea socială a Arhiepiscopiei Timișoarei se desfășoară prin implicarea sectorului social-filantropic care, în funcție de posibilități și de multele cereri, încearcă să ofere ajutor material, financiar și spiritual și contribuie la susținerea eforturilor autorităților în lupta cu acest agent patogen SARS-COV-2, a mai transmis Mitropolia.

Sursa foto: Mitropolia Banatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.