Cinci titluri de campioni naționali, obținute de luptătorii de la CS Heracle...

Cinci titluri de campioni naționali, obținute de luptătorii de la CS Heracle Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Club Sportiv Heracle / Facebook

Weekend plin de medalii pentru luptătorii de stil greco-roman de la Club Sportiv Heracle din Timişoara. Iulian Lungu a câștigat aurul național în întrecerea cadeților din România. În timp ce alte patru titluri au fost cucerite în Campionatul Național de juniori și U23 al Republicii Moldova.

Încadrat la categoria 60 de kilograme, Iulian Lungu, în vârstă de doar 16 ani, a obţinut ieri medalia de aur după o dispută final în care s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa unui sportiv din Bacău.


Lungu, originar din judeţul Suceava, s-a impus în patru meciuri în cadrul competiţiei.

Altfel, la Campionatului Naţional de juniori şi U23 al Republicii Moldova, desfăşurat vineri şi sâmbătă la Chişinău, Heracle i-a avut pe prima treaptă a podiumului pe Vitalie Eriomenco (categ. 60 kg), Alexei Hahlovschi (categ. 67 kg), Alexandrin Guţu (categ. 77 kg) şi Vlad Guţu (categ. 82 kg). În timp ce Sergiu Sarmanov s-a clasat pe locul al cincilea la categoria 63 de kilograme.

Luptătorii care se pregătesc la Ghiroda urmează să participe la Zagreb (Croaţia) la o competiţie de cadeţi programată în data de 11 decembrie. Anul trecut, sportivii antrenaţi de Roman Zgardan şi Veaceslav Brumă au obţinut şapte medalii (două de aur, trei de argint şi două de bronz).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.