CJSU Timiș cere carantinarea orașelor Sânnicolau Mare și Ciacova. Ce răspuns au...

CJSU Timiș cere carantinarea orașelor Sânnicolau Mare și Ciacova. Ce răspuns au primit operatorii sălilor de fitness

1
DISTRIBUIȚI

O nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost, convocată, în această seară, de către prefectul Liliaan Oneț.


S-a discutat situația din orașele  Sânnicolau Mare, care o rată a infectării cu COVID 19 de 8,56/1000 de locuitori și Ciacova, care a ajuns la o rata de 9,99/1000 de locuitori. În baza propunerilor venite de la DSP Timiș și INSP s-au emis două hotărâri pentru instituirea carantinării zonale a celor două orașe.  Aceste hotărâri se vor transmite  Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției pentru emiterea Ordinelor Comandantului Acțiunii, carantina urmând să se instituie începând cu data și ora prevăzute în Ordinele Comandantului Acțiunii.

”Tot în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș prefectul Liliana Oneț a pus în discuție solicitarea reprezentanților mai multor săli de fitness din județul Timiș privind redeschiderea activității. Concluzia tuturor membrilor CJSU Timiș a fost să nu se aprobe redeschiderea acestor săli de sport, având în vedere faptul că în județul Timiș rata de infectare este de 5,76/ 1000 de locuitori și în municipiul Timișoara, unde funcționează o mare parte din aceste săli, rata de infectare a depășit 7/1000 de locuitori ”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș.

 

1 COMENTARIU

  1. Asta cu „avand in vedere ca” vad ca merge ca scuza pentru orice. Foarte bine, asa o s-o auziti cand veti fi aliniati la perete, voi astia care ati distrus economia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.