Clădire care aparține unei primării din Banat, cuprinsă de flăcări în miez...

Clădire care aparține unei primării din Banat, cuprinsă de flăcări în miez de noapte FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un imobil care aparține Primăriei Buchin

„Două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă si un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au intervenit de urgență azi-noapte, in jurul orei 03.55, la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o clădire aparținând Primăriei Buchin. Focul se manifesta la o încăpere a clădirii cu destinație de spațiu de locuit, existând pericolul de propagare al acestuia la întreaga cladire in care mai erau amenajate alte spatii de locuit. Nu au fost victime, incendiul a fost localizat si lichidat în cel mai scurt timp, focul a afectat acoperișul clădirii pe o suprafață de aprox. 50 mp și camera respectivă cu bunurile aflate în interiorul acesteia (un pat, un frigider, un dulap).


Cauza probabilă a incendiului – scurt-circuit la instalația electrică (cablu electric izolat necorespunzător)”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.