Cocaină, mii de pastile de ecstasy, 17 kilograme de canabis și aproape...

Cocaină, mii de pastile de ecstasy, 17 kilograme de canabis și aproape 2 milioane de lei, confiscate de la un bărbat prins în flagrant de DIICOT

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au confiscat de la un bărbat bănuit de trafic de droguri peste 1,7 milioane de lei și 17 kilograme de canabis.


Bărbatul a fost arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii BCCO și procurorii DIICOT București au prins în noaptea de 9 spre 10 noiembrie în flagrant delict, în Otopeni, un bărbat în timp ce ar fi transportat pentru vânzare 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de canabis și 15 grame de hașiș.

Asupra acestuia, au fost descoperiți 12.728 de lei și 300 de leva, care ar proveni din trafic de droguri.

Polițiștii au efectuat ulterior o percheziție la locuința bărbatului din Otopeni. În urma verificărilor au fost confiscate aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum și 1.698.970 de lei și 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri. De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, și un autoturism.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, iar procurorii au dispus reținerea lui. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.