Cosmin Cionca, antreprenor și candidat PMP la Camera Deputaților: De ce varza...

Cosmin Cionca, antreprenor și candidat PMP la Camera Deputaților: De ce varza mea la supermarket nu are COVID și la piață are COVID?

0
DISTRIBUIȚI

Invitat miercuri seara la emisiunea Pressalert LIVE, Cosmin Cionca, antreprenor și candidat PMP la Camera Deputaților, a povestit că în calitate de producător de legume și fructe alături de familia sa, cea mai mare provocare, alături de condițiile meteorologice, o reprezintă găsirea piețelor de desfacere a mărfii.

„Sunt furnizor în nouă județe pentru un lanț de hipermarketuri. Am livrat peste 300 de tone de legume pe care împreună cu familia mea le-am sădit și le-am udat. Anul viitor vom încerca să livrăm în jumătate din țară. Le lipsesc centrele de colectare a legumelor și fructelor și aceasta e una dintre principalele cauze pentru care am intrat în politică. În momentul în care ieși pe teren, altfel vezi ceea ce lipsește și poți să lucrezi la legile respective. E foarte ușor să vorbesc despre infrastructură, dar cred că ar trebui să avem specialiști în fiecare domeniu”, a spus Cosmin Cionca.

Întrebat de ce vrea să intre în politică din moment ce nu are nevoie de bani, candidatul PMP la Camera Deputaților a răspuns: „Cred că dacă am reușit pe plan privat cu oamenii pe care îi am lângă mine, cred că pot să fac acest lucru și în viața cetățeanului.”

Cosmin Cionca este implicat în diferite acțiuni caritabile și ajută de mulți ani oamenii străzii.

„De 15 ani, jucăm fotbal cu copiii străzii și ne dorim să-i integrăm în societate.


Rata de succes este destul de mică, dar nu este zero, ceea ce ne bucură foarte mult. Am fost în canale, am văzut cum se trăiește acolo, e îngrozitor. Îi susținem cu fonduri, legume, fructe, dulciuri. Avem Casa Rafa pe care o susținem, avem Fundația Estera. Politica nu e numai despre a administra țara și punct de vedere financiar și credem că trebuie să ne implicăm în viața de zi cu zi a cetățeanului și personal mă implic, aș vrea să se implice și oamenii, ne puteți scrie liniștiți, aveți oportunitatea să fiți partenerii noștri în acest proiect”, a afirmat Cosmin Cionca de la PMP.

Întrebat cum vede decizia Guvernului de a scoate producătorii din piețe și a-i pune să vândă afară, în frig, răspunsul candidatului la Camera Deputaților a fost tranșant: „Absurdă! Eu personal numai ce am terminat campania de vândut varză. Am vândut varză și în supermarket și în Piața de Gros și la Piața Volantă și samsarilor. Acum întrebarea mea în această chestiune pe care nu o pot explica: de ce varza mea, pe care o produc eu, în aceeași zi merg cu ea la supermarket și la piață, de ce cea din supermarket nu este contaminată cu covid și cea din piață este contaminată cu covid? Domnul Orban să îmi explice acest fenomen care este aberant”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.