Cosmin Cionca (PMP) despre războiul PNL – USR: ”Este o bătaie de...

Cosmin Cionca (PMP) despre războiul PNL – USR: ”Este o bătaie de joc la adresa cetățeanului”

0
DISTRIBUIȚI

Cosmin Cionca, antreprenor și candidat PMP la Camera Deputaților, a comentat, invitat miercuri seara la emisiunea Pressalert LIVE, ping-pongul dintre USR PLUS și PNL pe tema majorităților la CJT și CLT. Tânărul politician a fost de părere că nu se vede interesul pentru public, interesul pentru cei care i-au votat.

„Este treaba lor să își rezolve papricașul, cana de cafea, ce or avea de împărțit, dar este o bătaie de joc la adresa cetățeanului. După 6 decembrie, dacă nu reușesc să termine ping-pongul, îl vor deconta. Vinovați sunt amândoi (n.r. – USR PLUS și PNL). Până la urmă, în politică există o cutumă, arta compromisului: îmi dai aia, îți dau aia, dar cred că puteau să găsească o variantă dacă erau de bun augur pentru cetățeni.


Înțeleg că trebuie să conducem anumite deconcentrate, anumite locuri să fie în visteria PNL, în cea a USR. Dar mi-aș dori să văd că vor fi oameni care dacă nu au experiență, au școală în domeniu. Cred că sunt ușor imaturi și USR nu a mai fost implicat cu procente așa de mari. Și domnul primar este copleșit de volumul de muncă pentru că nu a mai fost implicat. Toți oamenii care merg într-o organizație nouă au nevoie de 6 luni, 1 an până se acomodează cu tot. Trebuie să-i numim imaturi sceptici, foarte interesați pentru public, pentru alegători, nu știu ce e acolo, nu sunt în echipa USR, dar e bine să analizezi un lucru de trei, patru ori până iei o decizie. Acum și în Timișoara au o majoritate covârșitoare și atunci au anumite pretenții și în județ”, a spus Cosmin Cionca.

Întrebat cum vede o alianță politică alături de USR și PNL, candidatul PMP la Camera Deputaților a răspuns: „Dacă trebuie să ne luptăm pentru interesul cetățeanului și să facem majoritate, și eu am păcatele mele și problemele mele cu care poate dumneavoastră nu sunteți de acord și trebuie să  ajutăm cetățeanul să-și vândă legumele, eu zic să urmărim interesul cetățeanului 100% și la fel și colegii din PSD, PNL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.