CSM Lugoj ratează turneul de la Galaţi din cauza coronavirusului. Voleibalistele de...

CSM Lugoj ratează turneul de la Galaţi din cauza coronavirusului. Voleibalistele de pe Timiş vor pierde partidele la masa verde

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj / Facebook
Echipa feminină de volei CSM Lugoj nu a scăpat de problemele cu noul coronavirus. Dacă la turneul de la Blaj timişencele au fost lipsite de serviciile unei jucătoare, acum echipa se confruntă cu un adevărat focar. Nouă jucătoare au fost depistate pozitiv înaintea deplasării la Galaţi pentru cel de-al doilea turneu din cadrul Diviziei A1.
Prin urmare, CSM-ul a renunţat la deplasare căci nu poate alinia la start şase componente.


„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minimum șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0-3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, se arată în comunicatul clubului de pe Timiş.
CSM Lugoj cedase cu 0-3 ambele jocuri din puternicul turneu cu nr. 1, disputat la Blaj, meciuri disputate în compania gazdei şi deţinătoarei titlului – Volei Alba – şi contra celor de la Dinamo. Meciuri la care tot din cauza virusului timişencele au fost lipsite de aportul Katarinei Canak. De asemenea, săptămâna trecută a fost depistată cu Covid şi o junioară din lotul lărgit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.