Voleibalistele de la CSM Lugoj au pierdut al doilea joc din turneul...

Voleibalistele de la CSM Lugoj au pierdut al doilea joc din turneul A1 organizat pe Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj Volei / Facebook

Formaţia de volei feminin CSM Lugoj a cedat ieri după patru seturi in duelul cu CS Medgidia, ultimul din turneul 3, organizat chiar in sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din municipiul de pe Timiş.

După ce au invins Voluntariul in primul meci al turneului de acasă, 1-3 a fost scorul pe seturi inregistrat de CSM la partida cu dobrogencele.


Primul a fost foarte disputat, amfitrioanele recuperând multe puncte, dar fiind depăşite in cele din urmă cu 22-25. Al doilea set a fost pierdut de asemenea, la -17 de această dată, in timp ce al treilea a revenit Lugojului (25-18). Disputat a fost şi al patrulea set, acontat insă tot de oaspete, la care evoluează şi fosta jucătoare a Agrolandului – Mihaela Ozun Jeremic (22-25).

In celălalt duel al grupei, Medgidia a câştigat cu acelaşi scor şi in faţa ilfovencelor. Următorul turneu, cel cu numărul 4, se va desfăşura in fief-ul Voluntariului in weekend-ul următor (28-30 noiembrie). Timişencele vor intâlni formaţia Ştiinţa Bacău luni, 30 noiembrie. CSM Lugoj a rămas penultima in clasament, cu trei puncte acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.