CSM Lugoj a început noul sezon cu două înfrângeri. Voleibalistele de pe...

CSM Lugoj a început noul sezon cu două înfrângeri. Voleibalistele de pe Timiş nu au fost în formulă completă la Blaj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj Volei / Facebook

CSM Lugoj a pierdut primele jocuri din noul sezon al Diviziei A1, care se dispută în formula „de criză” cu turnee. La Blaj, timişencele au fost învinse cu 3-0, atât ieri de către Dinamo, cât şi astăzi de către puternica gazdă CSM Volei Alba.

Sârboaica Katarina Canak, jucătoare de bază a CSM-ului lugojean, nu a putut fi alături de colegele ei din cauză că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus la testarea obligatorie dinaintea turneului.


De asemenea, tot pozitiv a ieşit şi testul unei junioare din lotul lărgit, care nu s-a pregătit însă cu senioarele.

Misiunea voleibalistelor din Banat era oricum dificilă în faţa celor două pretendente la câştigarea campionatului. Ieri, CSM Lugoj a cedat primele două seturi la -19, în timp ce ultimul a fost câştigat cu 25-17 de către Dinamo. Bucureştencele au fost învinse la rândul lor însă de amfitrioane (scor 3-1 pe seturi).

Astăzi, contra fetelor de la Volei Alba Blaj a fost o desfăşurarea asemănătoare pentru CSM Lugoj. Primul set a fost cedat mai strâns, la -21 iar al doilea a fost acontat clar de gaze cu 13 puncte diferenţă. În timp ce al treilea a fost pierdut cu 25-15.

Turneul numărul 2 pentru lugojence va fi la Galați. Pe 7 noiembrie timişencele vor întâlni CSM Târgovişte iar a doua zi vor evolua în compania gazdelor de la CSU Belor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.