Cupola cu mii de luminițe va lipsi în acest an din Piața...

Cupola cu mii de luminițe va lipsi în acest an din Piața Victoriei din Timișoara. Nu vom avea concerte de 1 Decembrie, Crăciun și Revelion

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat, astăzi, că pe lângă faptul că Târgul de Crăciun, așa cum se desfășura până acum, a fost suspendat, nici cupola luminoasă nu va fi instalată anul acesta în Piața Victoriei.

„Scopul meu este să respectăm toate regulile necesare și să acceptăm realitatea în care ne aflăm, că nu ne putem aduna în grupuri mari, dar pe de altă parte să dăm un semnal al normalității pentru copiii noștri.


Nu vom organiza niciun fel de evenimente de Crăciun și nici concertul de Revelion, iar de 1 Decembrie va fi doar ceremonia oficială organizată de Prefectiuă. În ceea ce privește iluminatul de sărbători, vom avea în Piața Victoriei, pe strada Alba Iulia, vom avea proiecții pe clădiri. Nu vom pune cupola în acest an, e și destul de scumpă, costă 15.000 de euro, dar în primul rând nu vrem să se adune oameni acolo”, a spus primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai precizat că timișorenii vor putea vedea iluminat festiv și decorațiuni în Parcul Pădurice, parcul de la Uzina de apă, parcul Petofi Sandor din Freidorf și în Piața Avram Iancu.

Patru poduri din zona centrală vor fi împodobite de Colterm.

„Dacă ne permite situația, atât din punct de vedere epidemiologic și legal vom pune două – trei căsuțe în cartiere, cu distanțare, unde se va putea mânca un kurtos”, a mai spus Fritz marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.