Cursuri gratuite de profesionalizare a angajaților, la CCIAT

Cursuri gratuite de profesionalizare a angajaților, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a demarat înscrierile pentru cursul de inițiere „Responsabil de mediu”, care se derulează în cadrul proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, „Locuri de muncă pentru toți”, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara și Expert Consulting SRL.

Participarea la cursul de profesionalizare a angajaților este gratuită și se pot înscrie doar cei care au contract individual de muncă – normă întreagă sau timp parțial –  într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.


Persoanele care asigură managementul strategic al companiei, au calitatea de antreprenori care își gestionează propriile afaceri ori angajații din departamentele de resurse umane nu fac parte din grupul țintă.

Tematica prevăzută în cadrul cursului include: gestionarea cerințelor legate de mediu, elaborarea programului de management de mediu și a celui de monitorizare a factorilor de mediu, realizarea auditului intern și elaborarea programului de audit intern, supravegherea activității pentru prevenirea efectelor provocate de situațiile de urgență, raportarea activității de mediu, elaborarea documentației sistemului de management de mediu.

Cursul, autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări,  are o durată de 40 de ore și se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri de pe bdul Eroilor. Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministrul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Înscrierile se fac la adresa de mail lbarbu@cciat.ro sau online, pe site-ul CCIAT.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.