Deputatul de Timiș Ben Oni Ardelean, internat la Spitalul „Victor Babeș” după...

Deputatul de Timiș Ben Oni Ardelean, internat la Spitalul „Victor Babeș” după ce s-a infectat cu coronavirus UPDATE Mesajul deputatului

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, candidat pentru un nou mandat la alegerile de la sfârșitul acestei săptămâni, a fost infectat cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, și se află internat la Spitaul de Boli Infefecțioase și Pneumoftiziologie „dr.


Victor Babeș” din Timișoara.

Deputatul de Timiș a rămas în primă fază acasă, însă s-a simțit tot mai rău, astfel că ieri a fost internat în spital. Ben Oni Ardelean este al doilea liberal timișean de vază care s-a infectat cu SARS-CoV2 în noiembrie, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, povestindu-și astăzi, pe Facebook, propria experiență COVID 19.

UPDATE Deputatul de Timiș a confirmat faptul că se află în spital printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. „De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babes Timisoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului”, a scris Ben Oni Ardelean.

„Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare”, mai spune mesajul deputatului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.