Deputatul USR Drulă, atac la Alin Nica: ”Dorește un Consiliu Județean monocolor...

Deputatul USR Drulă, atac la Alin Nica: ”Dorește un Consiliu Județean monocolor PNL. Modelul baronial: putere absolută”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul USR de Timiș, Cătălin Drulă, a lansat, în această dimineață, cu câteva ore înainte de ședința Consiliului Local Timișoara în care ar trebui să se voteze viceprimarii, un atac la adresa liderului PNL Timiș, Alin Nica,  din cauza refuzul acestuia ”de a încheia majorități stabile cu USR PLUS la Timișoara, la consiliul local și la Timiș, la consiliul județean. Sunt absolut dezamăgitoare tendințele de baron local care se pune pe sine înaintea interesului cetățenilor”.

Drulă i-a cerut premierului Ludovic Orban ”să pună piciorul în prag și să înceteze această mascaradă desfășurată de un singur om, îmbătat de putere”.


Deputatul a acuzat faptul că ”dl. Nica care dorește un Consiliu Județean monocolor PNL. Toate conducerea executivă, președintele și ambii vicepreședinți, să fie de la PNL. Modelul baronial: putere absolută. Foarte trist. Cred că România e sătulă de Arseni, de Oprișani și de alți jupâni de județ. Dl. Nica nu vrea USR PLUS într-o majoritate stabilă la județ. USR PLUS e incomod, pune întrebări, se uită în contracte, vrea să facă lucruri pentru cetățeni. Așa că se pare că dl. Nica caută sprijin în altă parte, la cei 3 consilieri județeni de la PRO ROMANIA, cu care speră să formeze majoritatea. Dar asta, după alegerile din 6 decembrie, ca să NU RĂSPUNDĂ în fața alegătorilor pentru că le-a nesocotit votul de la locale. Acum trage de timp și numără zilele până în 6 decembrie”.

Cătălin Drulă a avertizat că ”au trecut aproape două luni de la locale. Avem o gravă criză de sănătate publică în desfășurare. Dar pentru unii tot jocurile politicianiste de tip vechi primează. Timișoara și Timișul au nevoie de majoritățile pentru care au votat în 27 septembrie. Oamenii au votat pentru modernizare, pentru altfel de administrație, pentru transparență, pentru competență, nu pentru baroniadă!”

2 COMENTARII

  1. Tot ce trebuie e sa faceti cat mai public comportamentul si pretentiile lor de baroni, posibili corupti. E evident deja motivul dnului Nica si Groza in directia… fraudelor, coruptiei si combinatii la nivelul partidului cu functiile si banii publici . Dezgusrator ! 6 Decembrie PNL e noul PSD ! Iar Psd e … istorie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.