DIICOT a cerut Tribunalului Timiș rearestarea interlopului Radu Novac, zis „Jack”. Care...

DIICOT a cerut Tribunalului Timiș rearestarea interlopului Radu Novac, zis „Jack”. Care este motivul UPDATE Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, solicitarea de rearestare a interlopului Radu Novac, zis „Jack”, în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu. Novac este sub control judiciar în acest dosar și mai este judecat și la București într-un alt dosar de trafic de cocaină, în care Lucian Boncu l-a „sifonat”.

„Jack” a fost ridicat de DIICOT în dosarul traficului de migranți al grupării care a transportat peste 300 de persoane, dar după audieri a fost lăsat să plece acasă, fiind pus sub acuzare.


DIICOT a solicitat rearestarea lui în dosarul de trafic de cocaină pe motiv că nu a respectat condițiile impuse prin controlul judiciar. Procurorii îl acuză de faptul că era un apropiat al liderului grupării de trafic de migranți căruia i-a asigurat suportul prin prin relațiile prin care le are în mediul interlop din zonă și a fost implicat în cazarea unor grupuri de migranți și găsirea de transportatori pentru mutarea celor care aveau ca destinație vestul Europei. Avocatul acestuia a susținut că nu există probe care să susțină acuzațiile aduse de DIICOT pentru că altfel s-ar fi cerut arestarea clientului său în dosarul de trafic de migranți.

Tribunalul Timiș a rămas în pronunțare.

UPDATE Instanța a admis solicitarea DIICOT și a dispus arestarea lui Radu Novac pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.