Dominic Fritz, explicații despre bicicleta legată de un stâlp, în fața primăriei

Dominic Fritz, explicații despre bicicleta legată de un stâlp, în fața primăriei

7
DISTRIBUIȚI

Ieri, în mediul online au apărut imagini cu bicicleta primarului legată de un stâlp aflat în fața instituției, pe fâșia verde, iar astăzi Dominic Fritz a explicat că ar fi făcut acest gest intenționat, ca o strategie pentru ca subordonații săi să realizeze că situația trebuie remediată.

„Eu cred că o primărie modernă trebuie să aibă la intrare un rastel pentru biciclete.


Asta nu se întâmplase ieri, când am ajuns, așa că mi-am legat bicicleta undeva unde nu trebuie și a stârnit reacții așa de rapide că o oră mai târziu, cred, a fost un rastel acolo și am putut lega bicicleta mea regulamentar. Cred că a fost un semnal foarte clar că de acum înainte putem trăi într-un oraș în care bicicliștii pot să lege biciclete în locuri normale și că nu trebui să caute stâlpi și copaci pentru a-și lega bicicleta ilegitim”, a declarat primarul Timișoarei.

Ceva mai târziu, tot ieri, angajații primăriei au montat un rastel pentru biciclete și în fața clădirii, o astfel de instalație existând până acum doar lângă intrarea din spate.

7 COMENTARII

 1. D-l Dominic Fritz are pretentia ca din bani publici sa i se cumpere rastel pentru bicicleta dansului? Poi sa acceseze funduri europene, in loc sa se planga atat. Are fite? Ah, eu cred ca „nu se poate” ca d-l Fritz sa vina zilnic cu bicicleta la Primarie, din Iosefin, pe toata durata iernii, adica pana la finalul lunii aprilie. 🙂

  • E greu? Sau nu iti dai seama? Rastelul nu e pus special numai pentru Fritz… Poti sa iti lasi si tu bicicleta acolo (daca stii sa mergi pe bicicleta).

  • monico, da-ti singura cateva zeci de perechi de palme, poate iti vine mintea la cap. apoi arunca-te pe geam cand iti dai seama cat esti de imbecila.

  • Voi astia din pnl muriti de ciuda ca e Fritz si ca nu e pletosul primar. Iti bagi unghia in gat, femeie, la fiecare pronuntare a numelui lui 🙂 Ma mira ca nu ii gasiti de vina (inca) si faptul ca respira aerul orasului

 2. Monica ce problema ai? Ce te deranjează ca o pus acel rastel sau ca merge omu cu bicicleta, merge și el cât e vreme buna doar no
  Merge prin zăpada și ploaie ….serios cu oameni ca tine niciodată nu va fi bine

 3. Cata benzina se economiseste din banul public, pentru ca nu mai.merge Vasile dimineata sa il ia de acasa? Rastelul ala costa mai putin decat benzina economisita intro luna. In plus, este public, adica si pentru mine, si pentru tine.

 4. Eh! Inca un episod fritzian de prosteala ieftina pentru cei simtitori la asemenea subiecte. Toti biciclistii stiu ca rastelul este in parcarea pentru vehicule din spatele primariei, asa cum prevede Codul rutier. Doar in civilizatia fritziana rastelul pentru vehiculele numite biciclete sade pe trotuarul destinat pietonilor. V-ati fritzit la cap? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.