Dominic Fritz returnează Retim Mercedesul folosit de fostul edil-șef: „Eu mă descurc...

Dominic Fritz returnează Retim Mercedesul folosit de fostul edil-șef: „Eu mă descurc cu bicicleta sau cu Renaultul primăriei”

3
DISTRIBUIȚI

Unul dintre subiectele controversate din fosta administrație a fost reprezentat de mașina de serviciu folosită de Nicolae Robu, un Mercedes aflat în proprietatea Retim SA, companie în cadrul căreia Primăria Timișoara este acționar.

„Mercedesul folosit de fostul primar va fi dus astăzi înapoi la Retim, a existat un contract de comodat încheiat în 2015, nu am găsit alt contract de prelungire.


Cred că aceste simboluri de lux nu mai au ce căuta în Timișoara în situația actuală. Eu mă descurc cu bicicleta sau cu Renault, nu avem nevoie de cadouri din partea nimănui”, a spus primarul Dominic Fritz.

Noul edil-șef a renunțat, după investire, și la serviciile șoferului/gardă de corp Vasile Paraschiv, care a fost alături de fostul primar timp de aproape opt ani, și care s-a întors pe postul de șef Serviciu Transporturi de la Poliția Locală.

3 COMENTARII

    • Georgele dar destept mai esti? Daca ii vine in vizita Presedintele sau Primul ministru au transportul si paza asigurate de SPP (Serviciul de Protecție și Pază) .Asa pentru cultura ta generala! Nu stiu de ce dar am inpresia ca te cheama Vasile Paraschiv 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.