Dominic Fritz va avea un viceprimar de la USR, nu de la...

Dominic Fritz va avea un viceprimar de la USR, nu de la PLUS

5
DISTRIBUIȚI

Unul dintre viceprimarii lui Dominic Fritz va fi din cadrul USR, și nu din cadrul PLUS, așa cum prevedea protocolul dintre cele două formațiuni, stabilit atunci când și-au unit forțele.

În urma discuțiilor purtate la sfârșitul săptămânii trecute, în locul lui Andrei Meșter (PLUS) urmează să fie propus pentru funcția de viceprimar Ruben Lațcău (USR).


Acesta este cel care s-a ocupat de realizarea proiectului de program de guvernare locală propus de Dominic Fritz pentru Timișoara în campania electorală, și este considerat „mâna dreaptă” a noului primar. Drept compensație, cei de la PLUS ar urma să primească șefia unor comisii în cadrul Consiliului Local Timișoara.

Dacă negocierile cu PNL se vor încheia cu bine, cel de-al doilea viceprimar va fi Cosmin Tabără, al cărui mandat urmează să fie validat după retragerea lui Cătălin Iapă.

5 COMENTARII

  1. Ce bine – i stă comunistei, fostă membră P. C. R., fostă sau și actuală ce ,,se știe” la Poli, Rodica Militaru, în prim planul USR – ului curat! E de râsu plânsu!

  2. Se impune în regim de urgență reluarea votului în Consiliul Local Timișoara pentru ocuparea funcției de demnitate publică pentru cel de-al doilea viceprimar și cercetarea traficului de influență la nivel înalt al consilierilor locali USR+ și al ”primarului” Dominic Fritz pentru șantajul aplicat PNL-ului în vederea forțării ocupării funcției de vicepreședinte al CJT de către omul lor, USR+istul Cristian Moș.
    Trebuie verificat dacă traficul de influență la nivel înalt al ”primarului” Fritz și al consilierilor locali ai USR+ este în formă continuată.

  3. PNL-istul Cosmin Tabără este grav discriminat și folosit ca mită de USR+istul Dominic Fritz și consilierii locali ai USR+ pentru obținerea unei funcții de vicepreședinte USR+ în Consiliul Județean Timiș.

    D-lui Cosmin Tabără, doar pentru că este afiliat politic PNL, îi este îngrădit neconstituțional și ilegal dreptul de a accede la funcția de viceprimar al Timișoarei, deși îndeplinește condițiile minime de eligibilitate obligatorii pentru această funcție de demnitate publică: cetățenie română și domiciliul în România, spre deosebire de USR+istul Dominic Fritz care nu le îndeplinește pe cele obligatorii pentru demnitatea publică de primar al Timișoarei. Tribunalul Timiș a refuzat până în prezent să verifice îndeplinirea condițiilor minime de eligibilitate ale USR+istului Dominic Fritz pentru validarea alegerii dânsului ca primar, încălcând-se astfel art.149(2) din Codul administrativ/2019R, contestațiile nefiind încă soluționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.